LETS GET TO WORK

Video Productie

Video content is niet meer weg te denken uit ons leven en is belangrijker dan ooit. Van commercial tot videoclip en van instagram stories tot documentaires bij Krols Media is alles mogelijk. Wij verzorgen jouw video productie van a tot z.

Concept

Alles start bij een idee, een ingeving, een inspiratie. Wij zetten dit om tot een concept wat we later uitwerken in een script en storyboard.

Shoot

Camera, audio, ACTIE! Alles komt samen bij de shoot. We leggen het perfecte plaatje voor jouw merk vast.

Pre-productie

Hier bereiden we alles voor jouw video voor. Van locatie tot casting en van gear tot planning.

Post-productie

Na de shoot zorgen we dat alles aan elkaar wordt geplakt tot een fantastisch eind resutltaat. Natuurlijk is er ruimte voor feedback en samen gaan we voor die perfecte film en natuurlijk een glimlach bij het zien van de video.

CHECK THIS OUT

Lucas & Steve x Janieck – You Don’t Have To Like It (Official Music Video)

Van concept tot shoot op Lanzarote. Met een geweldig team maakte we in korte tijd deze geweldig dikke muziek video.

4.5

Kijkers

41

Likes

SERVICES

Video Content

Video content is niet meer weg te denken uit ons leven en is belangrijker dan ooit. Van commercial tot videoclip en van instagram stories tot documentaires bij Krols Media is alles mogelijk.

Content Package

Nooit meer zonder visuele content aan het einde van de maand. Met één shoot voorzien we jouw merk van video, foto, products, stories, gif en web. Jij bedenkt wat je wil vertellen en waar, wij doen de rest.

Live Production

Live is life, wij delen jouw momenten die niet op zich laten wachten om de wereld in te gaan.

Music Production

Om iedere productie tot een nog hoger level te krijgen hebben wij een muziek productie partner. Ook kunnen we voice-overs op nemen of volledig zelf jouw muziek laten componeren en opnemen.