Content Package

Nooit meer zonder visuele content aan het einde van de maand. Met één shoot voorzien we jouw merk van video, foto, products, stories, gif en web. Jij bedenkt wat je wil vertellen en waar, wij doen de rest. We regelen alles van a tot z op set. Niks is onmogelijk. We denken groter maar wel met oog voor detail. Kwaliteit is koning en consistentie zijn vrouw.

Kwaliteit

De basis voor content is net als jouw bedrijf, product en service: kwaliteit. Wij streven en naar de hoogste kwaliteit, in ieder stukje content.

Kwantiteit

1x per dag, 1x per uur, 7 dagen per week, een half jaar lang, op drie verschillende platformen. In 1 of enkele draaidagen draaien wij efficiënt al jouw content.

Consistentie

Even nog een foto maken met je Iphone is echt verleden tijd. Wij zorgen er voor dat de kwalitijd, gevoel, sfeer, stijl en formaten overal het zelfde zijn.

Concept

In ieder deel van je communicatie delen we via het concept een deel van jouw verhaal.

WIZZDRUM: één shoot, één jaar content

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies

4.5

Kijkers

41

Likes

41

Likes

SERVICES

Video Content

Video content is niet meer weg te denken uit ons leven en is belangrijker dan ooit. Van commercial tot videoclip en van instagram stories tot documentaires bij Krols Media is alles mogelijk.

Content Package

Nooit meer zonder visuele content aan het einde van de maand. Met één shoot voorzien we jouw merk van video, foto, products, stories, gif en web. Jij bedenkt wat je wil vertellen en waar, wij doen de rest.

Live Production

Live is life, wij delen jouw momenten die niet op zich laten wachten om de wereld in te gaan.

Music Production

Om iedere productie tot een nog hoger level te krijgen hebben wij een muziek productie partner. Ook kunnen we voice-overs op nemen of volledig zelf jouw muziek laten componeren en opnemen.